Termenul de execuție pentru o fereastră este de 15-20 de zile lucrătoare pentru lucrările standard, 7-10 zile pentru rolete și jaluzele. Perioada variază în funcție de amploarea proiectului și de elementele suplimentare care personalizează proiectul.

Garanția diferă în funcție de serviciu și de produs. Montajul beneficiază de o garanție de 4 ani, profilele de 5 ani, iar sticla de 2 ani.

Plata se poate realiza cash sau prin card. În general plata se face integral, dar există și posibilitatea de a plăti în rate, în cazul în care clientul prezintă o convenție cu banca pentru cardul de credit.

Alegând un proiect de tâmplărie PVC sau de sisteme de umbrire prin MOBINVEST poți beneficia de plata unui avans, dar diferența se achită înainte de efectuarea montajului.

Cu siguranță că da! Pentru a fi siguri că proiectul este bine realizat, noi efectuăm măsurătorile. Chiar dacă dimensiunile sunt standard trebuie alese cele potrivite locației.

Deși serviciul este complet: consultanță, măsurare, montaj, clientul decide. În cazul în care montajul este realizat de altă companie își asumă eventualele neînțelegeri și nereguli. De multe ori, făcând asta, economia este doar aparentă.

Da. În cazul în care sticla este spartă sau nu mai asigură confortul tehnic, dar tâmplăria este perfect funcțională, sticla poate fi înlocuită. Procedura nu afectează funcționalitatea produsului, iar costurile sunt mai mici decât la înlocuirea totală.

Da. De obicei procedura intră în costul întregii lucrări. Există și unele excepții în cazul proiectelor mari care necesită un volum mare de muncă. O altă excepție apare când clientul cere demontarea fără afectarea tâmplăriei vechi.

Da. Efectuăm servicii de înteținere, reglaj, modificare etc. și pentru lucrările realizate de alte firme, în măsura în care acest lucru este posibil. Nu ne asumăm defecțiunile cauzate de acțiunile altora, dar facem tot ce putem pentru a ajuta clientul.

Tripan-ul nu se obține prin adăugarea unei foi la termopan, pe o lucrare deja existentă. Schimbarea nu se poate realiza prin adăugarea unei foi, deoarece tâmplăria este diferită de la un geam la altul.

Ai o întrebare?