TERMOPANE

 Utilizarea tâmplăriei termopan a devenit deja o obișnuință în construcții, preferată fiind pentru gradul ridicat de termoizolare și de rezistență în timp.
 Echipa MOBINVEST are o experiență de peste 20 de ani în domeniul montării, întreținerii și reparațiilor tâmplăriei PVC. Lucrăm doar cu tehnologii de primă clasă, pentru proiecte de toate dimensiunile, personalizate. Profesioniștii noștri montează profile PVC de calitate premium, TROCAL, REHAU, SALAMANDER, VEKA, ALUPLAST, DECEUNINK albe sau colorate.
 Pachetul termopan vine cu grosimi de 24, 28, 40, 48, 52 mm. Profilele au 5 sau 6 camere de izolare, feroneria folosită este de tip ROTO - NT, MACO. Sticla termopan are 2 și 3 foi în diferite combinații - lowe, float, ornamentale, mate, cu control solar, cu sau fără argon. Realizăm service, modificări, reglări și reparații componente tâmplărie PVC pentru uși și ferestre montate de noi sau de alte firme. Înlocuim feroneria defectă, broaște, pachete de sticlă deteriorate, modificăm apertura, adăugăm plase de insecte.

Acasă sau la serviciu, ferestrele și ușile tale au nevoie de ajutorul de nădejde MOBINVEST!