PLASE DE GEAMURI SAU DE UȘI

 Pentru o aerisire în siguranță și fără griji a spațiului în care locuiești sau la locul de muncă, plasele de geamuri sau de uși sunt ideale.
   De ce să apelezi la produsele MOBINVEST?
 În primul rând, pentru consilierea care vă îndrumă să alegeți produsul potrivit. Cu noi veți descoperi că plasele pentru geamuri și insecte sunt o necesitate, nu un accesoriu. Le recomandăm pentru completarea pe care o aduc spațiului, pentru siguranța și confortul aduse de montajul impecabil, de varietatea produselor, care pot fi personalizate. Sunt utile în spațiile care necesită aerisiri repetate, de la bucătării, la terase, camere de zi, la cabinete, saloane, birouri.
 Livrăm și montăm plase fixe, cu balama, batante, cu toc propriu, mobile, de tip rulou lateral sau vertical și plase tip plisse. Plasele sunt din fibră de carbon, fibră de sticlă, aluminiu, polietilenă. Pot fi montate separat sau împreună cu restul ferestrei ori cu sistemul de umbrire. Profilul PVC sau din aluminiu exudrat pe care se prinde plasa, poate fi de culori diferite, la cererea clientului. Dimensiunile sunt personalizate în funcție de nevoile clientului. Cu densitatea potrivită, în funcție de zona în care este amplasat imobilul și de încăpere, plasele de geam sau de ușă pot ține departe de tine: praful, insectele, chiar și polenul, pe toată perioada anului.
Experiența echipei MOBINVEST te ajută să faci alegerea potrivită din gama noastră de produse tip plasă pentru geam și uși, iar montajul este pentru noi floare la ureche.