PERVAZE DE INTERIOR SAU DE EXTERIOR

 Pervazul este o parte suplimentară din structura ferestrei, o prelungire interioară sau exterioară a cadrului, cu rol practic, protector și estetic. Pervazul interior/glaful poate fi folosit ca suport pentru flori sau obiecte de decor, protejează zona de acces la geam. Pervazul exterior apără împotriva intemperiilor, a prafului, dar are și rol decorativ, în special la case.
  Ce au în plus pervazurile MOBINVEST?
 Reprezintă o investiție durabilă. Pot fi personalizate nevoilor fiecărul client. Personalul este specializat și experimentat. Se potrivesc oricărui tip de spațiu: casnic, industrial, comercial. Prețurile sunt adaptate calității materialelor. Culorile sunt variate, materialele sunt de calitate superioară, moderne, ușor de întreținut. Materialele sunt alese de la partenerii noștri de încredere, alese special pentru a rezista la șocuri, zgârieturi, greutăți, la acțiunea soarelui, căldurii, gerului și a precipitațiilor.
 Produsele de tip pervaz pot fi vizualizate în catalogul pe care îl avem la sediu. Pervazele de interior sunt din PVC iar cele de exterior sunt din aluminiu. Au suprafață netedă/granulată. Adâncimea variază în funcție de material și de zona exterioară/interioară, unde sunt instalate, între 7 și 40 de cm, dar putem oferi și alte dimensiuni, în funcție de nevoile clientului.

 Ai nevoie de pervaze, dar nu știi ce să alegi? Vino la MOBINVEST și vei beneficia de serviciul gratuit de consiliere. Personalizăm proiectul, alegem împreună materialele, în funcție de bugetul alocat.

Vino la MOBINVEST să găsești tot ce ai nevoie!