JALUZELE VERTICALE ȘI ORIZONTALE

 Jaluzelele MOBINVEST depășesc sistemele de umbrire.
 Prin varietatea de modele, materiale, de compoziții, culori, imprimeuri, am făcut din jaluzelele verticale și orizontale, un obiect de design. Reglează cantitatea de lumină, o direcționează, completează aspectul casei, aduc siguranță și confort.
 Materialele și accesoriile pot fi personalizate, atingând scopul achiziționării: pentru umbrire, securitate, intimitate. Sunt foarte practice, componentele de calitate le fac ușor de manevrat, de întreținut, de curățat, cu aerisirea eficientă a spațiului, fără depuneri de praf. Versatilitatea jaluzelelor MOBINVEST permite utilizarea în: dormitoare, camere de zi, băi, bucătării, terase, săli de clasă, cabinete medicale, săli de așteptare etc. Se vizualizează în catalogul și mostrarele pe care le avem la sediu.
 Țesăturile sunt din poliester, poliester cu bumbac, monocolore, cu lățimea standard a lamelelor, de 127 mm. La cerere, se oferă și lamele de 89 de cm. Culorile sunt multiple, dar pot fi achiziționate, la cerere și altele decăt cele prezente în showroom. Numărul de lamele, culorile, înălțimea și lățimea produsului, pot fi personalizate. Sistemul de prindere este pe perete/pe tavan. Sunt acționate manual, cu șnur, cu lanț și baghetă sau electric, cu telecomandă. Se pot manevra lateral sau pe mijloc. Pentru copii, reglăm lungimea șnurului/a lanțului sau limităm accesul pentru o siguranță sporită.

 Știi ce vrei, dar nu te poți hotărî?
Reprezentantul nostru te ajută, prin serviciul gratuit de consiliere. Avem prețuri pentru toate buzunarele, modele pentru toate gusturile, consiliere pentru toate nevoile.
 Ție ce jaluzele ți se potrivesc?